© Gregor Neurer
© Gregor Neurer
 

gregor neurer


<

Eine Lücke zwischen Schreiben und Lesen (A Gap between Writing and Reading)



When the Ybbs Jewish Cemetery Conservation and Restoration Society decided to restore the cemetery’s remarkable ceremonial hall, it also wanted to remodel it as a place to host a permanent exhibition as well as numerous educational programs. The design by Gregor Neuerer was chosen because it displayed a detailed and well thought-through concept that bore witness to an intensive engagement with the site. The key element was the design of the flooring, which stretched from the forecourt into the building, making the entrance more visible. Due to the lack of financial funding for the restoration work, the design could not be realized.

Invitational competition: Esra Ersen, Isabella Hollauf, Norbert Maringer, Gregor Neuerer, QBA Architekten, and Simon Wachsmuth


haben sie sich schon in unsere mailingliste eingetragen?




Für laufende Informationen machen Sie
Ihren Eintrag in die Mailinglist.
Klicken Sie dann für Eintragungen „eintragen“
für Austragungen „austragen“.

www.noe.gv.at/datenschutz