christine und irene hohenbüchler, wall design in the eggenburg waldviertel psychosomatic centre<br /><br />
 

christine und irene hohenbüchler



wall design in the eggenburg waldviertel psychosomatic centre



The artists developed a concept for the colour scheme with the title "…fortsetzend…" ("…continued…") that provides orientation, among other things. Each floor, from the corridor to the rooms, was allotted a palette of colours. These colours were selected in discussion with the stations' staff and realised in accordance with their preferences.

>

plan
haben sie sich schon in unsere mailingliste eingetragen?




Für laufende Informationen machen Sie
Ihren Eintrag in die Mailinglist.
Klicken Sie dann für Eintragungen „eintragen“
für Austragungen „austragen“.

www.noe.gv.at/datenschutz