paul petritsch / hans schabus / nicole six, design for the extension and conversion of the community hall in rohrendorf near krems<br />
 

paul petritsch / hans schabus / nicole six



design for the extension and conversion of the community hall in rohrendorf near krems



Among the submissions to the competition, the design for a striking landmark was convincing: a classical, 16 metre tall, solar-powered floodlight. The beam was supposed to be concentrated onto the courtyard in a dot. The local council turned down the proposition.

>

project not realised

haben sie sich schon in unsere mailingliste eingetragen?




Für laufende Informationen machen Sie
Ihren Eintrag in die Mailinglist.
Klicken Sie dann für Eintragungen „eintragen“
für Austragungen „austragen“.

www.noe.gv.at/datenschutz